Új felállás és döcögős kezdés jellemezte a HLKC U14-eseinek bajnoki kezdését, viszont fordulóról fordulóra egyre jobb formába kerültek a lányok.

Új felállásban kezdte el az őszt a Hódmezővásárhelyi LKC U14-es csapata, az átalakult keret így az első fordulókban még nem remekelt, igaz az első négy meccsükből hármat megnyertek a lányok. A forma viszont folyamatosan javult, hiszen ezt követően csak a PC Trade fiataljait nem sikerült legyőzni, sőt az utolsó, november 29-i fordulóban igazán magabiztos győzelmeket arattak Papp Mihály tanítványai.

„Az U14-es korosztályban egy teljesen új felállásban kezdték meg a szezont a lányok. Néhány korosztályos játékos mellett többnyire fiatalabbak alkotják a csapat gerincét. Az első néhány meccsünkön eléggé döcögött a játék, ami aztán fordulóról fordulóra elkezdett javulni. Remélem, ez a tendencia megmarad majd a tavaszi szezonra is” – fogalmazott az edző.

Az ötfordulós területi bajnokság végére egyébként Nagygyörgy Boglárka, csapatunk játékosa végzett a góllövő lista élén 52 találattal.

A szezon a tervek szerint február 14-én folytatódhat.

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.