Nem alakult könnyen az őszi szezon a Hódmezővásárhelyi LKC U15-ös csapata számára. A lányok nagyon kevés mérkőzésen tudtak pályára lépni.

Csupán három fordulóban tudott pályára lépni a HLKC U15-ös csapata, így hat mérkőzést játszottak le a lányok, ráadásul egyik alkalommal sem a legerősebb összeállításában tudtak játszani a lányok. Három győzelem és három vereség lett a lányok mérlege, de talán fontosabb volt a mérkőzéseknél az elvégzett munka.

„Nagyon nehéz értékelni ezt az őszi szezont az U15-ösöknél. Összesen három fordulón tudtunk részt venni, ami hat meccset jelent. Egyik meccsünkön se tudtunk kiállni teljes kerettel sérüléseknek és betegségeknek köszönhetően. November 11-én játszottuk az utolsó fordulót, ahol nagyon jó formát mutattunk. Az elvégzett edzésmunka bizalomra ad okot, és remélem, a tavaszi szezonban újra tudunk majd bizonyítani a meccseken” – fogalmazott Papp Mihály edző.

A csapat a tervek szerint február 21-én játszhat ismét bajnoki meccseket.

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.