A cég fontosnak tartja a helyi sporttevékenységek támogatását, így a Hódmezővásárhelyi Leány Kézilabda Clubbal is együttműködést kötött.

„Felelős vállalatként fontos célunk a munkahelyek biztosítása mellet, hogy az ATEV Zrt. társadalmi felelősségvállalásának részeként, aktívan bekapcsolódjon a helyi szinteken folyó sporttevékenységek támogatásába.

A helyi sportklubok sikerei ösztönző hatással bírnak a lakosság szabadidejének aktív eltöltésére, ezért is támogatjuk többek között Hódmezővásárhelyi Leány Kézilabda Clubot.

A Hódmezővásárhely városában tevékenykedő sportegyesületek szponzorálását az ATEV Zrt. különösen fontos céljának tekinti, mert ezzel hozzájárulunk a helyi közösségek erősítéséhez és városunk hírnevének öregbítéséhez.

A csapatnak sok győzelmet és közönség szórakoztató játékot kívánunk és bízunk a további eredményes együttműködésben” – fogalmaz közleményében az ATEV Zrt.

Köszönjük a támogatást!

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.