Több mint háromhetes kényszerpihenő után lépett pályára ismét a serdülő bajnokságban a Hódmezővásárhelyi LKC csapata. A lányok a veretlen Csepel otthonába látogattak és remek csapatjátékkal elhozták a két pontot.

November 4-én a Ferencváros II-es csapatát győzte le a serdülő bajnokságban a HLKC csapata, a lányok ezt követő, Kecskemét elleni mérkőzése viszont elmaradt, így több mint háromhetes meccs nélküli időszakot követően léptek pályára az elmúlt héten Deák Tamás tanítványai.

A veretlen Csepel ellen nem számíthattunk könnyű mérkőzésre, a lányok azonban remekül kezdték a találkozót, aminek köszönhetően az első félidőt sikerült két góllal megnyerni. Ráadásul megesett, hogy öt gól volt közte, ám a csepeliek le tudták dolgozni a hátrányukat, hiszen volt egy rövid periódusa a mérkőzésnek, amikor akadozott a HLKC-s játék. A lányok viszont addigra már talán maguk is elhitték, hogy ezt a meccset ők nyerik, így az utolsó perceket extázisban játszották végig, ismét nyeregbe kerültek és végül két góllal megnyerték az összecsapást, a veretlen Csepelt győzték le otthonukban.

Leány serdülő II. osztály, Keleti csoport, 10. forduló

Csepel DSE – Hódmezővásárhelyi LKC 20-22 (11-13)

HLKC: Prikler, Fehér 4, Bereczki, Varga 5, Petróczi 4, Nagygyörgy 1, Fürdök, Földesi, Jován, Bugnó 6, Magyar, Bozó, Hódi, Molnár 2.
Edző: Deák Tamás

Nyilatkozat: „Nagyon büszke vagyok a lányokra, mert a 100%-os Csepelt győztük le idegenben. Nagyon nehéz mérkőzés volt, de a lányok 35 percig tökéletesen játszottak, vezettünk 5 góllal is, utána jött egy 5 perces rövidzárlat, a hazaiak feljöttek döntetlenre, de mi nagyon akartuk ezt a győzelmet. Az utolsó 5 percben extázisban játszottunk és sikerült megnyerni a mérkőzést. Jó volt ezt a mérkőzést átélni, mindenki nagyon jól teljesített, de Édua a végén a hetes és a ziccer védésével extrát nyújtott a kapuban. GRATULÁLOK A LÁNYOKNAK, IGAZI CSAPATKÉNT JÁTSZOTTAK!”

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.