Az elmúlt hétvégén a Hódmezővásárhelyi LKC ifi csapata is pályára lépett, a lányok a veretlen Gyomaendrődöt fogadták a Balogh Imsi Sportarénában.

Nagyon fontos mérkőzést játszott az elmúlt héten a HLKC ifjúsági csapata. A lányok ez alkalommal Dankó Ervin vezényletével léptek pályára és a tabellát veretlenül vezető Gyomaendrődöt fogadták. A csapat így nem számíthatott könnyű meccsre, de a lányok mindent megtettek a győzelemért.

Az első 10 perc ugyanakkor nem volt tökéletes, 5-2-re megléptek a vendégek, de a hazaiak hamar ledolgozták a hátrányt és fordítaniuk is sikerült, néhány perccel az első felvonás vége előtt már a vásárhelyi fór volt háromgólos, amiből kettőt a dudaszóig sikerült is megőrizni.

A HLKC-s lányok az öltözőből is jól jöttek ki, hiszen egy 4-0-s rohammal indítottak, majd 10 perccel a vége előtt 10 gólt tettek közé, így biztosnak tűnt, hogy sikerül elcsípni a Gyomaendrődöt. Habár a vendégeknek a végén sikerült kicsit zárkózniuk, a pontszerzés nem forgott veszélyben, 28-21-re nyert a Vásárhely, a győzelemmel pedig továbbra is életben tartották a lányok a feljutás reményét.

Ifjúsági női kézilabda-bajnokság III. osztály

Hódmezővásárhelyi LKC – Gyomaendrődi NKSE 28-21 (15-13)

HLKC: Rácz G., Jován, Fehér, Petróczi 6, Nagygyörgy 2, Vörös 3, Földesi B., Földesi L. 2, Bugnó 9, Farkas 2, Rácz V. 1, Molnár 1, Csáki 2.
Edző: Dankó Ervin

Nyilatkozat: „Nagyon büszke vagyok a lányok, hiszen a 100%-os gyomaendrődi csapatot győzték le. Az elején egy kicsit beragadtunk, de minden nagy csapatnak az az erénye, hogy vesztett helyzetből is fel tud állni. Jó volt az ifi padon ülni.”

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.