Elkezdődött a kisiskolás bajnokság a Hódmezővásárhelyi LKC U10-esei számára. Fogl Barbara tanítványai Túrkevén jártak.

November 15-én, vasárnap a túrkevei sportcsarnokban rendezték az U10-es kisiskolás bajnokság első két fordulóját. A HLKC fiataljai a Békéscsaba DKSE-vel és Túrkeve II-es számú csapatával játszottak egy-egy találkozót.

Ebben a kiírásban nincs eredményszámolás, ám a lányok ennek ellenére is ügyes játékkal rukkoltak elő, védekezésben és támadásban is voltak jól sikerült momentumok, Fogl Barbara elégedetten értékelt a klub honlapjának.

A csapat tagjai: Czitán Szófia Klára, Csala Jázmin Mira, Dunai Gabriella, Elek Hanga Borbála, Fekete Lili, Koncz Dorka, Rácz Tímea, Sipos Nóra, Szilágyi Borbála
Edző: Fogl Barbara

Nyilatkozat: „Az idény első fordulójában Túrkevére utaztunk, ahol elsőként egy békéscsabai, majd a hazai csapat ellen játszottunk. Bár eredményt ebben a korosztályban nem számolnak, a lányok határozott védekezéssel és bátor támadással mindkét mérkőzésen nagyon jól teljesítettek. Örülök a jó helyzetfelismeréseknek, és az egyéni teljesítményeknek.”

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.