Az elmúlt hétvégén a második fordulót rendezték az U11-es Gyermekbajnokságban. Fogl Barbara csapata Tiszakécskén lépett pályára.

November 8-án újabb fordulót rendeztek az U11-es Gyermekbajnokságban. A Hódmezővásárhelyi Leány Kézilabda Club fiatal játékosai ez alkalommal Tiszakécskén léptek pályára, ahol két kecskeméti csapattal mérhették össze tudásukat a lányok.

Az első csörte nem sikerült tökéletesre, kicsit nehezen lendültek játékba a mienk, a második összecsapáson viszont már magabiztosabb és ügyesebb játék volt a jellemző.

A csapat tagjai:

Antal Anasztázia Roxána, Antal Fruzsina, Balázs Panna, Csala Jázmin Mira, Dratsay Zsófia, Fekete Lili, Kaszás Judit Klára, Konyecsni Réka, Kenéz Jázmin, Szabó Lilla, Szilágyi Borbála, Tárkány-Szűcs Emma, Sipos Nóra.
Edző: Fogl Barbara

Nyilatkozat: „A bajnokság második fordulójában két kecskeméti csapattal találkoztunk, ahol a játékunk igencsak felemásan sikerült. Az első mérkőzésen a Kecskeméti Sportiskola ellen eléggé megilletődötten játszottunk, ami erősen tükrözi a végeredményt. Sem támadásban sem védekezésben nem jeleskedtünk, mondhatni tudásunk alatt teljesítettünk. A második meccsre már felpörögtek a lányok és helyenként jó egyéni megoldásokkal simán nyertük a meccset.”

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.