A Hódmezővásárhelyi Leány Kézilabda Club NB II-es csapata a hétvégén Szarvason folytatta a szezont. A lányok ismét remek játékkal rukkoltak elő és megszerezték a két pontot.

Szarvason játszott újabb bajnokit a HLKC NB II-es felnőtt csapata, ahol tovább folytatódott az elmúlt hetekben tapasztalható kiváló forma. Az első gólra ugyan várni kellett pár percet, de Török Gabó találata adta meg a mérkőzés alaphangját, majd beindultak a csapatok, 10 perc után 4-7 állt az eredményjelzőn. A következő öt minutum is vásárhelyi rohamot hozott, a védekezés remekül működött, ültek a lerohanások, ennek hála 20 perc után már 10 volt közte (6-16).

A tempóból nem engedtek a lányok, továbbrohamoztak, a kissé megváltoztatott 5+1-es védekezéssel nem tudtak mit kezdeni a hazaiak, a félidőre megmaradt a 10 gólos előny.

A játék képe a fordulás után sem változott jelentősen, a Vásárhelynél a fiatalabb játékosok is szerepet kaphattak, akik jól szálltak be a játékba, a győzelem egy percig nem forgott veszélyben. Végül 38-26-ra tudott nyerni a HLKC. A lányok zsinórban harmadik győzelmüket könyvelték el.

A bajnokságban a következő héten szünet lesz, majd november 7-én a Balogh Imsiben folytathatja az együttes a Szeghalom ellen.

Női kézilabda NB II, Dél-keleti csoport, 6. forduló

Szarvasi NKK – Hódmezővásárhelyi LKC 26-38 (11-21)

HLKC: Rácz G., Áncsán 1, Kovács A. 1, Csáki 8, Szabó 1, Lukács 1, Vér 1, Petróczi, Török 7, Dankó 7, Baráth 1, Vörös 1, Földesi, Bugnó, Farkas 1, Kovács Sz. 8.
Edző: Dankó Ervin

Nyilatkozat: „Az első félidőben remek volt a kapusteljesítményünk és a nyitott védelmünk is jól működött. Rengeteg lerohanás gól született. Ami külön öröm, hogy láttam a lányokon, hogy élvezték a játékot és örömmel voltak a pályán. Gratulálok a csapatomnak!”

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.