Az elmúlt hétvégén Szegeden rendezték az U12-es Gyermekbajnokság soron következő fordulóját.

Ezen a hétvégén is két mérkőzést játszott a Hódmezővásárhelyi LKC U12-es csapata. Beslin Anikó tanítványai előbb a PC Trade SZNKE csapatával, majd a Kisteleki KK-val mérkőztek. Előbbi mérkőzésen döntetlent játszott kis létszámú csapatunk. A Kistelek elleni mérkőzés pedig végül nem is volt hivatalos, hiszen a kistelekiek 6 játékossal tudtak kiállni, így a HLKC-s lányok is hatan játszottak ellenük.

Eredmények:

PC Trade SZNKE NEON – Hódmezővásárhelyi LKC 22-22 (10-12)
Kisteleki KK – Hódmezővásárhelyi LKC 7-44

A csapat tagjai:
Becsek Enikő, Csáki Lili, Bagaméri-Varga, Mészáros, Tárkány-Szűcs, Kenéz, Dobsa, Konyecsni
Edző: Beslin Anikó

Nyilatkozat:Első ellenfelünk a PC Trade Neon csapata volt. Számítottunk rá, hogy nehéz lesz, az is volt. Az első félidőt még kicsi előnnyel zártuk, de a második félidőben elég volt egy pici figyelmetlenség, és máris átvették a vezetést. Sajnos a játékvezetői ítéletek sem kedveztek, mert nagyon sok alkalommal vették el tőlünk lépéshibát ítélve, gólhelyzetben a labdát. Ez kicsit elbizonytalanította a lányokat, végig szaladtunk az eredmény után. A lányok küzdeni akarását dicséri, hogy az utolsó 10 percben egy hatalmas hajrával kiegyenlítettek! A Kistelek 6 fővel jött el a meccsre, így ez a mérkőzés nem tekinthető hivatalosnak . Mivel egy fővel kevesebben voltak, mi is így mentünk pályára.”

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.