Az elmúlt hétvégén Kisteleken folytatódott az U14-es Gyermekbajnokság. A Hódmezővásárhelyi LKC fiatal tehetségei a Tompával és a Kézilabda Szeged SE-vel mérkőztek.

Jól sikerült a szombati kisteleki túra a HLKC U14-es csapata számára. A lányok mindkét meccsüket magabiztosan nyerték, a mérkőzések pedig akár a gyakorlásra is tökéletesek voltak. A lányok nem kevés gólt szereztek, ám a mérkőzéseket látva még akár az elértnél is jobban teljesíthettek volna, ha egy picit precízebbek és pontosabbak, a győzelmek viszont így sem forogtak veszélyben.

Eredmények:

Tompai SE – Hódmezővásárhelyi LKC 14-26 (6-13)

HLKC: Blaskovics, Forgó 2, Mihály 1, Balázs 1, Hajnal 2, Koncz 2, Török, Körtvélyesssy 4, Nagygyörgy 10, Balogh, Mérai 1, Pásztor 1, Bakos 2.
Edző: Papp Mihály

Hódmezővásárhelyi LKC – K. Szeged SE 28-9 (14-4)

HLKC: Blaskovics 1, Forgó 2, Mihály, Balázs 3, Hajnal 4, Koncz 3, Török, Körtvélyessy 1, Nagygyörgy 12, Balogh, Mérai, Pásztor 1, Bakos
Edző: Papp Mihály

Nyilatkozat: „Mindkét mérkőzésen sikerült gyakorolni az elővételező, labdaszerzésre irányuló védekezést több-kevesebb sikerrel. A látottakkal elégedett voltam, de a helyzetkihasználáson van még mit csiszolni.”

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.