Újabb fontos győzelmet szerzett a HLKC NB II-es felnőtt csapata. A Kecskemét U22-eseit sikerült felülmúlni szombaton.

A Kecskemét elleni mérkőzésen a papírforma úgy tűnt vásárhelyi győzelmet ígér, de pontosan tisztában voltunk vele, hogy nem lesz ez egy könnyű összecsapás, ez az elképzelés pedig be is igazolódott. A hazai csapat kezdett jobban és úgy tűnt, hogy csak futunk az eredmény után. Az első játékrész első fele mindenképpen ezzel telt. Azt viszont pontosan tudjuk, hogy a vásárhelyi szív óriási erővel bír, és szerencsére ez is beigazolódott. 13-9-nél kért időt Dankó Ervin vezetőedző, a csapat pedig ezt követően fel tudott állni. A hátralévő bő tíz percben csupán 2 gólt engedélyeztek a lányok az ellenfélnek, miközben nyolc alkalommal voltak eredményesek, előnnyel jöhetett a fordulás.

A kétgólos előny tovább nőtt, olyannyira, hogy arra is lehetőség nyílt, hogy mindenki lehetőséget kapjon, a pályára lépők pedig éltek is ezzel. A vége már magabiztos, nyolcgólos vásárhelyi siker lett, így újabb pontok kerültek a HLKC zsebébe.

Csapatunk a következő fordulót is idegenben játssza, a Szarvasi NKK otthonába látogatunk.

Női kézilabda, NB II Dél-keleti csoport, 5. forduló

Kecskeméti NKSE – Hódmezővásárhelyi LKC 15-17 (31-39)

HLKC: Balogné, Áncsán 1, Rácz G., Kovács A., Csáki 4, Szabó 1, Lukács 7, Vér 3, Török 4, Dankó 7, Baráth 2, Vörös, Földesi 1, Bugnó, Farkas 1, Kovács Sz. 8.
Edző: Dankó Ervin

Nyilatkozat: „Az előző meccsünkhöz képest gyengén kezdtünk, az időkérés után viszont rendeztük a sorokat és egy nagy roham következett a lányoktól, amivel meg is lett a meccs. Mindenki pályára lépett és a lányok meghálálták a bizalmat. Dicséret illeti a csapatot, mert felálltak a padlóról, összességében pedig elégedett vagyok az eredménnyel.”

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.