Keddi meccsét is megnyerte a HLKC ifi csapata, a lányok ez alkalommal Köröstarcsán diadalmaskodtak.

Ötből öt az eddigi mérlege a HLKC ifjúsági csapatának a III. osztályú bajnokságban. A lányok kedden a Köröstarcsa vendégeként léptek pályára. A meccs krónikájához mindenképpen hozzátartozik, hogy a hazaiak kevés játékossal álltak ki. Persze emellett azért szükség volt a vásárhelyi csapat újbóli hengerlő teljesítményére. A lányok 10 perc után ötgólos előnybe kerültek és folyamatosan lopták a távolságot – a félidő végére 12 volt közte.

A fordulás után a hosszabb kispadnak és a jó játéknak köszönhetően tovább nőtt a szakadék a csapatok között, lányaink pedig végül 48-19-re nyertek, ami a gólarányt is tovább kozmetikázta.

A csapatunk így eddig veretlen a bajnokságban, ahogy a Gyomaendrőd és a Szarvas is – ráadásul a következő körben utóbbi együttesel mérkőzhetünk.

III. osztályú női ifjúsági kézilabda, Dél-keleti csoport, 5. forduló

Köröstarcsai DSE – Hódmezővásárhelyi LKC 19-48 (12-24)

HLKC: Prikler 5, Fehér 5, Petróczi 6, Nagygyörgy 3, Fazekas 2, Rácz G., Földesi B., Földesi L. 4, Jován, Bugnó 1, Farkas 11, Rácz V. 5, Molnár 6.
Edző: Deák Tamás

Nyilatkozat: „Sajnos az ellenfél nagyon kevés játékossal nevezett, így hamar eldőlt a mérkőzés, nem nagyon tudták 10 perc után felvenni velünk a versenyt. Jövő hét szombaton ismét 2 veretlen csapat csap össze, bízom benne, hogy megszerezzük Szarvason az újabb 2 pontot.”

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.