A szoros első félidőt követően a fordulás után biztos győzelem a HLKC ifi meccsén is.

Nem indult könnyen a Hódmezővásárhelyi LKC ifjúsági csapata számár a Csorvás elleni hétvégi összecsapás. Habár vásárhelyi góllal kezdődött a találkozó, egy darabig fej-fej mellett haladtak a csapatok, majd néhány góllal megléptek a vendégek. Ez azonban nem tartott sokáig, a 23. percben egyenlő volt az állás, a szünetre pedig a HLKC-s lányok vonulhattak előnnyel.

A fordulás után még magasabb tempót diktáltak Deák Tamás tanítványai, aminek meg is lett az eredménye. Folyamatosan nőtt a vásárhelyi előny, majd egy kiváló 5 perces etap következett, egy 5-0-s menettel, tízgólosra hizlalva a különbséget. Ezt az előnyt pedig már a végső dudaszóig sikerült megtartani.

Ifjúsági leány kézilabda III. osztály

Hódmezővásárhelyi LKC – Csorvási SK 39-29 (22-19)

HLKC: Jován, Rácz G., Prikler 3, Fehér 1, Petróczi 1, Nagygyörgy 1, Fazekas 1, Vörös, Földesi B., Földesi L. 9, Bugnó 5, Farkas 8, Rácz V. 3, Molnár 7.
Edző: Deák Tamás

Nyilatkozat: „Két veretlen csapat csapott össze és igazi rangadónak ígérkezett a találkozó. Az első félidőben sokat hibáztunk, de így is nálunk volt az előny, viszont a második játékrészben felőröltük az ellenfelet, így nagy esély lesz a dobogó legfelső fokát megszereznünk. Jó úton haladunk a felé hogy visszamenjünk az Ifi 2. osztályba.”

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.