Vasárnap a HLKC ifjúsági csapata a Szentesi FKC otthonában járt. Deák Tamás tanítványai a várakozásoknak megfelelően magabiztos győzelmet arattak.

Gólgazdag mérkőzésen zsebelte be a két pontot a hétvégén a HLKC ifi csapata. A lányok a Szentes vendégeként lépte pályára és végig magabiztosan játszottak. Az első játékrészben csupán nyolc gólt engedélyeztek az ellenfélnek, miközben percenként potyogtak a vásárhelyi gólok.

A játék képe a fordulás után sem változott jelentősen, a végén 66-13-ra nyertek a lányok, kapusaink kivételével mindenki betalált a szentesi hálóba.

Csapatunk így három mérkőzést követően 100%-os a bajnokságban és vezeti a csoportot.

Női ifjúsági III. osztály, I. csoport, 3. forduló

Szentesi FKC – Hódmezővásárhelyi LKC 13-66 (8-31)

HLKC: Rácz G., Jován, Farkas 13, Bugnó 11, Petróczi 5, Földesi L. 8, Halasi 1, Vörös 8, Fazekas 7, Rácz V. 8, Prikler 3, Földesi B. 2.
Edző: Deák Tamás

Nyilatkozat: „Nagyon meg voltam elégedve a lányokkal Szentesen. Fegyelmezetten védekeztünk és ebből nagyon sok lerohanásgólt tudtunk lőni. Örülök, hogy mindenki eredményes volt. Van egy kis szünet, készülünk a Csorvás ellen, ami sokkal nehezebb lesz jövőhét szombaton.”

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.