A hétvégén a Hódmezővásárhelyi LKC ifjúsági csapata is megkezdte a III. osztályú bajnokságot, a lányok Gyulán léptek pályára és arattak magabiztos győzelmet.

Rendkívül jól kezdték fiataljaink a találkozót, habár az első gól a hazaiaké volt, ezt követően kilencgólos vásárhelyi roham következett, 10 percig érintetlen maradt a kapunk, amivel a lányok meg is ágyaztak a sikernek. A félidőben nyolcat sikerült közé tenni, 8-16 állt az eredményjelzőn.

A játék képe jelentősen a fordulás után sem változott, remek kapusteljesítménnyel és kiváló védekezéssel rukkoltak elő a lányok, a második félidőben pedig továbbra is ültek a lerohanások, ismét megdobtuk a 16 gólt és végül 14 gólos különbséggel sikerült megnyerni a szezonnyitót.

Női ifjúsági bajnokság, III. osztály, 1. forduló

CORNER-Gyulasport NKFT – Hódmezővásárhelyi LKC 18-32 (8-16)

HLKC: Jován, Prikler 5, Fehér, Petróczi 2, Nagygyörgy 4, Bugnó 1, Rácz G., Vörös 11, Földesi B., Földesi L. 7, Rácz V. 1, Molnár 1.
Edző: Fogl Barbara, Deák Tamás

Fogl Barbara: „Kíváncsian vártam a mérkőzést, hiszen a lányok többségét kiskoruk óta ismerem, viszont nem tudtam az eltelt idő alatt mennyit fejlődtek. Határozottan, jól kezdtük a meccset és magabiztos előnyre tettünk szert már az első félidőben, amit a mérkőzés végéig meg is tartottunk. A jó védekezésnek és a remek kapusteljesítménynek köszönhetően nem volt kétséges a meccs kimenetele. A második félidőben gyors lerohanásokkal növelni tudtuk a gólkülönbséget. Ezen a mérkőzésen mindenki a pályára lépett, láthattam a befektetett munka gyümölcsét. Gratulálok a lányoknak és edzőjüknek, Deák Tamásnak.”

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.