A héten lejátszotta első bajnoki mérkőzését a Hódmezővásárhelyi Leány Kézilabda Club serdülő csapata. Deák Tamás tanítványai sikerrel vették az első meccset, legyőzték a Kispestet.

Csütörtök játszotta első bajnoki meccsét a HLKC serdülő csapata. A lányok nagy erőbedobással készültek a hosszú kihagyás utáni első pontot érő meccsre. A találkozón érezhető volt, hogy régen játszottunk tétmérkőzést, a vártnál nehezebben indult be a gépezet, az első játékrészben nem igazán sikerült leszakítani magunkról az ellenfelet.

A fordulás után is úgy tűnt, hogy a vártnál nehezebben alakulhat a mérkőzés, ám az utolsó 15 percre alaposan megrázták magukat a lányok, egy 6-0-s etap következett, Molnár Zita lőtte a gólokat, így végül 27-20-ra sikerült megnyerni a találkozót.

Bemutatkozhatott csapatunkban Jován Édua is, aki remek teljesítményt nyújtott első HLKC-s mérkőzésén a kapuban.

Leány serdülő II. osztály, Keleti csoport

Hódmezővásárhelyi LKC – Kispest NKK 27-20 (10-9)

HLKC: Jován, Magyar, Prikler 2, Fehér 3, Bereczki 1, Petróczi 5, Hódi, Bugnó 3, Nagygyörgy, Fürdök 5, Földesi, Körtvélyessy, Bozó 1, Molnár 7
Edző: Deák Tamás

Nyilatkozat: „Ilyen hosszú idő után látszódott a lányokon, hogy kicsit megilletődötten játszanak. Enerváltan játszottunk az elején, az első félidőben közepes teljesítményt nyújtottak a lányok. Viszont a második félidő második részében megmutatták, hogy igenis tudnak kézilabdázni és tudnak nagyon jó teljesítményt nyújtani.”

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.