Az elmúlt hetekben a Hódmezővásárhelyi LKC minden korosztálya megkezdte a munkát!

Gőzerővel elindult a munka a Hódmezővásárhelyi Leány Kézilabda Clubnál. A felnőttek tulajdonképpen már július 20-án megkezdték a munkát, az elmúlt hetekben azonban a fiatalok is munkához láttak. Különösen örömteli, hogy a koronavírus helyzetet követően sem történt lemorzsolódás a taglétszámot illetően – erről Áncsán István ügyvezető nyilatkozott a Rádió 7-nek.

„Az edzőkollégákkal, a klubvezetéssel odafigyeltünk arra, hogy ne csak sportegyesületként és csapatként, hanem aktív, összetartó közösségként működjünk. Rengeteg olyan kiegészítő program szerepel a csapataink életében, ami a sportpályán kívül is együtt tartja őket. Ennek okán nem is tudok lemorzsolódásról, tulajdonképpen maximális létszámmal kezdték el az edzéseket korosztályos csapataink. Félelmek természetesen voltak és vannak, de fokozottan odafigyelünk a higiéniai előírásokra és szabályokra” – mondta el Áncsán István.

Az összesen 100-120 fős HLKC család tehet teljes bedobással munkához látott, az U12-15 korosztályok az elmúlt héten Szeghalmon edzőtáboroztak, de az U10-U11-es korosztály is munkához látott.

Hajrá csajok! Hajrá HLKC!

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.