Serdülő és ifjúsági csapatunk is az egri Eszterházy SC-vel mérkőzött a hétvégén, mindkét együttes fontos győzelmet szerzett.

Különösen a serdülő bajnokságban számított fontosnak a győzelem, több okból is. Az egriektől ugyanis ősszel egy rendkívül szoros mérkőzésen kaptunk ki, így mindenképpen fűtötte csapatunkat a revans vágy. Másrészt a dobogós helyekért zajló küzdelemben csupán két csapat előz meg minket, a listavezető Csepel és a második Eszterházy SC. Utóbbi együttessel szemben a mostani győzelemnek köszönhetően sikerült lopni a távolságot, a három pontos fórjuk már csak egyetlen egységnyi.

A találkozón voltak hiányzóink, ám csapatunk igazán szívvel-lélekkel játszott és sikerült magabiztosan megnyerniük a meccset.

A lányok március 14-én egy nem különben fontos meccset játszanak az Algyővel.

Hódmezővásárhelyi LKC – Eszterházy SC 27-21 (12-7)
Leány serdülő II. osztály, Keleti csoport

HLKC: Prikler, Fehér 6, Varga 5, Nagygyörgy 6, Fürdök, Fazekas 1, Rácz G., Földesi B., Kandó, Nyilas, Mészáros, Bozó 1, Hódi, Molnár 8.
Vezetőedző: Deák Tamás

Nyilatkozat: „Ősszel idegenben egy góllal kaptunk ki Egerben és meg akartuk mutatni, hogy igen is meg tudjuk verni őket itthon. Nagyon rosszul indult a hetünk, mert a 2 legidősebb játékosunk betegség miatt nem tudott pályára lépni, ez egy picit megijesztette a lányokat, de a hét második felére láttam rajtuk, hogy igen is bebizonyítják, lehet rájuk is számítani és meg tudják oldani a feladatot. Így is lett, magabiztosan nyertünk és itt látszik, hogy mi nem 1-2 játékosból állunk, hanem egy igazi CSAPATKÉNT álltunk össze. Mindenki nagybetűt érdemel! GRATULÁLOK!

A két pont megszerzését tűzte ki célul ifjúsági csapatunk is, amely köszönhetően annak, hogy az NB II-es felnőtt csapat is hazai pályán játszott, meglehetősen erős összeállításban tudott pályára lépni. A mutatott játék ugyan nem volt tökéletes, ám a pontszerzés ennek ellenére sem forgott veszélyben. Harmadik győzelmünket sikerül bezsebelni ebben a kiírásban.

Hódmezővásárhelyi LKC – Eszterházy SC 35-29 (20-15)
Női ifjúsági II. osztály, Keleti csoport

HLKC: Kovács A. 3, Vörös 3, Földesi L. 3, Kis P. 4, Kis V. 12., Halasi, Farkas, Kovács Sz. 8, Rácz V. 1, Áncsán, Ötvös 1, Fehér, Fazekas, Rácz G., Prikler
Vezetőedző: Deák Tamás

Nyilatkozat: „Nem a legjobb formánkat mutattuk, nagyon sok hibával játszottunk, de a siker így is meglett. Egy kis pihenő jön ifiben, hiszen legközelebb április 4-én játszunk itthon, a Pénzügyőr ellen.”

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.