A Hódmezővásárhelyi Leány Kézilabda Club U11-es csapata az előző hétvégén már bajnokit játszott. A lányok két izgalmas meccsen vannak túl.

Március első napján Szegeden rendezték az U11-es Gyermekbajnokság soron következő fordulóját. Fiataljainkra ez alkalommal is két mérkőzés várt. A feladat pedig már csak azért sem tűnt könnyűnek, mert rendkívül kevés játékossal utaztunk.

A Kiskundorozsma elleni ígérkezett a nehezebb összecsapásnak, kis csapatunk igazán ki is tett magáért, ám végül a győzelmet nem sikerült megszerezni.

PC Trade Szeged PINK – Hódmezővásárhelyi LKC 20-18 (9-11)
Gyermekbajnokság LU11, C csoport

HLKC: Bagaméri-Varga Zonga, Becsek Enikő, Csáki Lili, Dobsa Jázmin, Karsai Karina Nóra, Mészáros Anna, Soltész Antónia
Edző: Beslin Anikó

Nyilatkozat: „Tudtuk, hogy a szezon legnehezebb meccse lesz számunkra, kellően felvértezve mentünk fel a pályára. Végig vezetve, nagyon koncentráltam játszottak a lányaink, de az utolsó pár percre felmorzsolódtunk, és kétgólos vereséggel zártuk ezt a csatát.” A folytatás az Orosháza ellen következett, ahol a lányok legjobb formájukat mutatva, nyerni tudtak.

Hódmezővásárhelyi LKC – Orosházi NKC I. 21-9 (11-4)
Gyermekbajnokság LU11, C csoport

HLKC: Bagaméri-Varga Zonga, Becsek Enikő, Csáki Lili, Dobsa Jázmin, Karsai Karina Nóra, Mészáros Anna, Soltész Antónia
Edző: Beslin Anikó

Nyilatkozat: „A lányok az első meccs után gyorsan helyreálltak mind fejben, mind testben. Magabiztos, szép játékkal könnyű győzelmet arattunk. Gratulálok a csapatomnak, örülök, hogy az edzőjük lehetek!”

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.