Ifjúsági és serdülő csapataink is az NKK Balmazújváros vendégeként léptek pályára a hétvégén. A fiatalabbak hozták a kötelezőt, az idősebb korosztály viszont ez alkalommal pont nélkül maradt.

Beslin Anikó edzőnk vezényletével utaztak ez alkalommal a lányok, a majd 200 kilométeres utazás pedig már önmagában egy kicsit feladta a leckét. A serdülő csapatunk azonban hozta a kötelezőt, hiszen ebben a bajnokságban a dobogóért küzdünk, ennek megfelelően teljesített csapatunk. Az első félidőben már sikerült meglépni, a fordulás után pedig még magabiztosabban játszottak a lányok, nem is maradt el a pontszerzés.

NKK Balmazújváros – Hódmezővásárhelyi LKC 18-23 (7-10)
Leány serdülő II. osztály, Keleti csoport, 15. forduló

Edző: Beslin Anikó

Nyilatkozat: „Nehezen lendült be a csapat a hosszú utazást követően, de a második félidőre minden a helyére került. Minden játékos pályára léphetett, a végére kijött a két csapat közti különbség.”

Az ifi meccsen azonban nem számíthattunk könnyű menetre, hiszen meglehetősen tartalékos formában utaztunk, szombaton az NB II-es csapatunk Csorváson játszott, így foghíjas volt a serdülő keret. A lányok nagyot küzdöttek, de a bajnoki címre hajtó hazaiak ezen a találkozón jobbak voltak és hamar eldöntötték a pontok sorsát.

NKK Balmazújváros – Hódmezővásárhelyi LKC 43-23 (24-14)
Leány serdülő II. osztály, Keleti csoport, 15. forduló

HLKC: Fehér 2, Petróczi 1, Bugnó, Rácz G., Földesi B., Földesi L. 5, Kis V. 9, Halasi, Farkas 2, Molnár 2, Ötvös 2, Kandó
Edző: Beslin Anikó

Nyilatkozat: „Tartalékosan álltunk ki a nagyon erős balmaziak ellen. Hamar eldőlt a meccs, és a második félidőben még növelte is a hazai csapat az előnyét. Így is voltak azonban szép egyéni teljesítmények, de ez most nem volt elég!”

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.