Vasárnap délután a Hódmezővásárhelyi LKC ifjúsági csapata is újabb bajnokit játszik. A lányok, a felnőttekhez hasonlóan a Kézilabda Szeged SE vendégei lesznek.

Az őszi időszak nem alakult tökéletesen az ifi csapatunk számára, a lányok 1 győzelmet szereztek, többször pedig, habár nagyon közel jártak a pontszerzéshez, végül néhány góllal rendre alulmaradtak.

A cél mindenképpen az, hogy a tavaszi folytatásban több egységet zsebeljen be a csapat, a felkészülés fényében pedig lehet is okunk a bizakodásra. A helyzet persze nem teljesen könnyű, hiszen az ifi csapat tagjai közül eddig is sokan már a felnőttekkel edzettek és az NB II-es bajnokikból is kivették a részüket. A téli időszakban történteknek köszönhetően pedig újabb játékosok kerültek fel a felnőtt keretünkhöz, ami nem könnyíti meg az ifik dolgát.

Az őszi mérkőzésen a szegediek elnáspángoltak minket, így a vasárnapi csörtén van okunk a törlesztésre. A tervek szerint mindenkit hadra foghatunk, hiszen a serdülők pénteken játszanak, a felnőttek pedig szombaton, így a legerősebb összeállításban léphetünk parkettre.

„Meglepetést szeretnénk okozni a KSZSE ellen. Itthon az első meccsen nagyon kikaptunk, az a vereség nem volt reális, ezt szeretnénk most bizonyítani. Ha hajtunk és a legjobbunkat nyújtjuk, akkor úgy gondolom, hogy pontot vagy pontokat is tudunk szerezni” – fogalmazott Deák Tamás, ifi csapatunk edzője.

Hajrá HLKC!

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.