Pénteken folytatódik a bajnokság a II. osztályban szereplő serdülő csapatunk számára. A sereghajtó Szentendre otthonába látogatunk.

Február 7-én 18:45-kor kezdenek Deák Tamás lányai a Szentendrei NKE otthonában. A csapat számára egészen jól sikerült az őszi időszak, hiszen a telet a tabella 4. helyén töltötték a lányok, a cél pedig nem is lehet más, minthogy a végelszámolásnál még előkelőbb helyre érjenek oda.

Az előjelek egészen jók, hiszen a felkészülési időszakban Szombathelyen is jártak a lányok, az ott rendezett tornát pedig a második helyen zárták, de a felkészülési mérkőzéseken is jól teljesítettek. Külön kiemelendő, hogy a csapat tagjai között olyanok is vannak, akik már a felnőtt keretben is lehetőségekhez jutottak és „nagyokkal” edzenek.

A pénteki csörtét illetően nem bízhatjuk el magunkat, ugyanakkor a papírformát figyelembe véve mondhatni kötelezőgyőzelmet kell, hogy hozzon a szentendrei túra.

„Nem okozhat gondot nekünk a Szentendre. Persze fontos, hogy két lábbal a talajon maradjunk, de alapvetően sima győzelmet várok. Fontos azonban, hogy jól teljesítsünk és hangoljunk rá a folytatásra, hiszen ezt követően sokkal keményebb meccseink lesznek” – mondta Deák Tamás edző.

Hajrá HLKC!

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.