Hibátlan teljesítménnyel rukkolt elő a kecskeméti rendezésű KESI-Kupán a Hódmezővásárhelyi Leány Kézilabda Club U13-as csapata. A lányok a Kispest fiataljait felülmúlva nyerték meg a döntőt és gyűjtötték be a tornagyőzelmet!

Hat utánpótlás csapat részvételével rendezték meg szombaton a KESI-Kupát Kecskeméten az U13-as leány korosztály számára. A viadalon a HLKC csapata a B csoportba került, ahol az FKSE és a Kecskeméti NKSE szerepelt az ellenfelek között.

Előbb a hazaiakkal játszottak a mieink, megadva a torna alaphangját a 16-9-es, magabiztosnak nevezhető győzelemmel, majd az FKSE ellen sem engedtek ki, 23-11-re nyerték meg azt a mérkőzést és ezzel a csoportot is, ez pedig egyenes út volt a minitorna döntőjébe.

A Kispest ellen kiélezett csatára lehetett számítani, ezek a várakozások pedig beigazolódtak, Papp Mihály tanítványai nagyot küzdve azonban megnyerték a mérkőzést és bezsebelték a tornagyőzelmet! 19-17-re nyert csapatunk a döntőben!

A csapat tagja:
Bakos Fanni, Bereczki Dóra, Hódi Fanna Panka, Kiss Lili, Körtvélyessy Kata, Kővári Zsófia, Magyar Csenge, Mérai Lili, Nagygyörgy Boglárka, Nyilas Réka Róza, Szűcs Enikő Sára

Edző:
Papp Mihály

Nyilatkozat: “Az első mérkőzést a házigazda Kecskemét ellen kezdtük. A védekezésünk jól működött, a helyzetkialakítással nem volt gondunk, de rengeteg ziccert hagytunk ki. Szerencsére így is sikerült győznünk. A második meccsen már koncentráltabbak voltak a lányok és a befejezéseknél sem hibáztunk annyit, így az Algyőt a vártnál kicsit könnyebben múltuk felül. A döntő találkozón a Kispest következett, ahol már látszódtak a fáradtság jelei. Támadásban az elején nem nagyon találtuk a megfelelő távolságokat az ellenfél nyitott védekezése ellen. A második félidő elején volt egy jobb szakaszunk, ahol sikerült meglépnünk 4-5 góllal. Ez az előny már a végéig kitartott. Összességében elégedett vagyok, mert a védekezésünk és kapusteljesítményünk végig stabil volt. Gratulálok a lányoknak a tornagyőzelemhez!”

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.