Egészen remek teljesítményt nyújtottak serdülőink a II. osztályú bajnokságban. Deák Tamás csapata kis híján a dobogót is elcsípte, a szezon végére viszont szeretnék is elérni azt.

A tabella 4. helyén tölti a téli időszakot a HLKC serdülő csapata. A lányok igazán kitettek magukért, egy kis szerencsével pedig akár most egy kicsivel előrébb lehetnének.

„Voltak nyerhető meccsek, amelyeken végül pont nélkül maradtunk, ezek javarészt idegenben történtek. Például az egri meccsen eggyel kaptunk ki, ezek a pontok hiányoznak, de úgy gondolom, hogy az Eger csapatát hazai pályán kötelező lesz megverni. Ha ez sikerül és a többi, kötelező meccset is hozzuk, akkor akár a második helyre is odaérhetünk a végén, hiszen az élboly csapata között néhány pont a különbség. Összességében pozitívan értékelem az idény első felét, hiszen új edzője lettem a lányoknak, nem ismertem a csapatot, de úgy gondolom jó eredményt értünk el. Kezdünk összeszokni, a lányok kezdik meg szokni az én rendszeremet, ami azért idő volt, de jó úton haladunk” – nyilatkozta Deák Tamás.

A tréner hozzátette, hogy a csapat a támadások tekintetében elemében volt, a védekezés pedig az elmúlt időszakra sokat javult, egyre inkább működőképesé vált. Ha folytatódik ez a tendencia, akkor a következő félévben még inkább erősebb és jobb lehet az együttes.

A lányok február 9-én, a Szentendre vendégeként folytatják a küzdelemsorozatot.

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.