Újabb hétvége, újabb hazai mérkőzés az NB II-es felnőtt csapatunk számára. Idén viszont ez lesz az utolsó bajnokink a Balogh Imsi Sportcsarnokban. Ezért is érdemes ellátogatnod a meccsre, amellyel kapcsolatban Áncsán Fannit kérdeztük.

A tabella végén álló Mezőtúr ellen folytatódik a Hódmezővásárhelyi LKC számára az NB II-es női bajnokság. A papírforma hazai győzelmet prognosztizál, de tudjuk jól, hogy nem eszik azt olyan forrón. Koncentráltan és 100 százalékos erőbedobással kell a pályára futniuk a lányoknak ez alkalommal is. Fontos, hogy itthon tartsuk a pontokat és nem utolsó sorban, hazai pályán idén már nem lesz bajnokink, így a közönségünket is egy jó meccsel szeretnénk kiszolgálni. Áncsán Fannit nyilatkozott a HLKC honlapjának a várakozásairól.

„Szombaton a 2 pontos sereghajtó Mezőtúr csapatát fogadjuk, akik egyedül a Kézilabda Szeged SE csapata ellen tudtak győzelmet aratni. De ettől függetlenül nem becsüljük le ellenfelünket, hiszen nem szabad, hogy meglepetést okozzon a találkozó. Természetesen ugyanúgy készülünk rájuk taktikai szempontból, mind támadásban, mind védekezésben és hátul a kapuban is. Fontos, hogy koncentráltan érkezzünk a meccsbe és elkerüljük a kezdeti hibáinkat, fegyelmezetlenségeinket. Ha ezt sikerül teljesítenünk és csapatként, egymást segítve játszunk végig, akkor védéseinkkel és gyors lerohanásainkkal magabiztos győzelmet fogunk aratni.”

Reméljük, a próféta szól Fanniból, aki a szezon eddigi részét is értékelte:

„Sajnos nem ez volt számunkra a legsikeresebb és legkedvezőbb szezon, hiszen tavalyi két riválisunktól a Békéscsaba és a Gyula csapatától is vereséget szenvedtünk, a szintén aranyéremre törő Algyő ellen pedig döntetlent játszottunk. A meccsek kezdésével gyakran meggyűlt a problémánk, talán idegességünk vagy túlpörgöttségünk miatt, de tanultunk a hibáinkból és mindenképpen orvosolni szeretnénk közös erővel a jövőre nézve. Úgy gondolom, csapatunk állóképessége kiemelkedő a mezőnyben, ezért nagy erényünk a lerohanásból szerzett könnyű góljaink.  Nagy akaraterővel és összetartással fogunk belevágni a januári felkészülésbe, hogy sikeresebb tavaszt zárhassunk és akár éremért is küzdhessünk, de ehhez kérdés nélkül hoznunk kell az itthoni Mezőtúr elleni mérkőzést és a szezon utolsó összecsapását Bácsalmáson is!”

A találkozó 16 órakor kezdődik, de bátran ajánljuk magunkat, ha egy kézilabdás szombat a terved, hiszen serdülő és ifjúsági csapatunk is itthon játszik, a Gödi SE lesz a vendég. 11 órától a serdülők, 13:30-tól pedig az ifi játékosok lesznek a pályán.

Hajrá Vásárhely! Hajrá HLKC!

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.