Az elmúlt hétvégén Mórahalmon folytatódott a Gyermekbajnokság U11-eseink számára. Két nagyarányú győzelmet szereztek a fiatalok.

A papírforma alapján könnyebbnek tűnő meccsek vártak Beslin Anikó lányaira Mórahalmon, ráadásul szerencsére ezek az elképzelések beigazolódtak. A Tisza Volán SC és a Kisteleki KK ellen is egészen magabiztos, fölényes sikert arattak a lányok. Ezek a találkozók a gyakorlásra is kiváló lehetőséget teremtettek, a lányok pedig éltek is ezzel.

Tisza Volán SC – Hódmezővásárhelyi LKC 5-41 (3-20)
Gyermekbajnokság, LU11 C csoport

HLKC: Kovács, Papp, Bagaméri-Varga, Becsek, Csáki, Mészáros, Soltész, Dobsa, Karsai
Edző: Beslin Anikó

Nyilatkozat: „Tudtuk, hogy könnyű mérkőzésre számíthatunk, ezért megbeszéltük, hogy az indításokat, gyors lefutásokat gyakoroljuk. A lányok nagyon ügyesek voltak, szinte technikai hiba nélkül játszottak, és nagy öröm számomra, hogy minden mezőnyjátékos lőtt gólt!”

Kisteleki KK – Hódmezővásárhelyi LKC 6-30 (2-16)
Gyermekbajnokság, LU11 C csoport

HLKC: Kovács, Papp, Bagaméri-Varga, Becsek, Csáki, Mészáros, Soltész, Dobsa, Karsai
Edző: Beslin Anikó

Nyilatkozat: „A második mérkőzésünk a Kistelek ellen az elsőhöz hasonló a játékot hozott. Jó iramú, gyors játékot tudtunk gyakorolni. Gratulálok a lányoknak!”

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.