Szombaton ismét itthon játszunk! NB II-es felnőtt csapatunk ez alkalommal a Gyomaendrőddel csap össze. Le ne maradj! A találkozó most 17 órakor kezdődik! A várakozásokról csapatunk játékosát, Baráth Kittit kérdeztük!

Nem teljesen a megszokott időpontban, a szokásostól eltérően egy órával később, 17 órakor kezdünk most szombaton a Gyomaendrőd ellen. A helyszín persze a megszokott lesz, a Balogh Imsi Sportcsarnokban mérkőzünk.

Meglehetősen magabiztos, 44-22-es győzelem után várjuk az újabb hazai meccset, a tabellán 5. helyen álló Gyomaendrőd ellen. A pontszerzés kifejezetten fontos, hiszen a vendégek csupán egyetlen ponttal vannak mögöttünk. A találkozóval kapcsolatos várakozásairól Baráth Kittivel beszélgettünk, aki talán csapatunkból a legjobban ismeri a hétvégi ellenfelet.

„Valóban jól ismerem őket, hiszen a kézilabdát ott kezdtem el és sok évet töltöttem el velük közösen. Úgy gondolom, hogy a Gyomaendrőd csapata bárkit meg tud lepni, hiszen láthattuk, hogy hazai pályán sikerült begyűjteniük a két pontot a Gyula csapata ellen, illetve a Békéscsabával is szoros meccset játszottak idegenben. Az erősségük szerintem az átlövéseikben, a beálló közti kapcsolatban és a szélső indulásokban rejlik. Ahhoz, hogy mi kerüljünk ki győztesen ebből a meccsből az kell, hogy a védekezésünk már az elejétől kezdve remekül működjön, ebből gyors gólokat tudjunk szerezni. Természetesen nem várok más eredményt, mint a győzelmet, de ehhez elsősorban az kell, hogy fegyelmezetten lépjünk pályára.”

Hogy érzed sikerült beilleszkedned a csapatba? Kívülről úgy tűnik, hogy egyre inkább elemedben van.

„Úgy érzem, hogy gyorsan sikerült beilleszkednem. A lányok már az első edzésen nagyon segítőkészek, kedvesek voltak. Pályán kívül és belül is megvan a csapat között az összhang. Az elején számomra kicsit nehézséget jelentett, hogy a pályán belül összeszokjunk, de ez a „probléma” szerencsére gyorsan megoldódott.”

Az eddigi szezon értékelése hogyan hangozna?

„Az eddigi szezon úgy gondolom, hogy kicsivel jobban is alakulhatott volna. Vannak nagyon szép mérkőzések a hátunk mögött, amiből tudunk erőt meríteni. Viszont van két vereségünk a Gyula és a Békéscsaba ellen, ami mindenkinek nagy fájdalmat jelent, de ezekből is tudunk tanulni. Láttuk azt, hogy miben kell javulnunk, milyen hibákat vétettünk és ezeket próbáljuk kijavítani és reméljük, hogy tavasszal ezeket a hibákat már nem fogjuk elkövetni ellenük. A célunk ettől függetlenül továbbra is változatlan, ésezért a célért küzdünk tovább hétről hétre.”

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.