Vasárnap Békéscsabán jártak lányaink, de sajnos pontok nélkül tértek haza.

Nem a tervek szerint alakult a vasárnap, békéscsabai „kirándulásunk”. Persze sejtettük, hogy nem lesz könnyű, hiszen az előző szezonban mindösszesen egyetlen csapat volt, amelyik kétszer is legyőzött minket, a Békéscsabai Előre NKSE U22-esei. A fiatal, de nagyon tehetséges csapat pedig ez alkalommal is kemény diónak bizonyult. Nem hiába, hiszen a csapatban több olyan játékos is szerepet kapott, akik az NB I-ben edződnek. Ez a feladat pedig egyelőre meglehetősen nehéznek bizonyult. Az első felvonás végére 6 gólos hátrányba kerültünk és habár voltak biztató részek a játékunkban, a végső dudaszóig nem sikerült ledolgozni a hátrányt.

Most ugyan lépéshátrányba kerültünk, de hosszú még a bajnokság. Az őszi szezonból is hátra van még négy mérkőzés, ahol maximális erőbedobásra lesz szükség, így érdemes már ezekre a találkozókra koncentrálnunk.

Eubility Group – Békéscsabai Előre NKSE U22 – Hódmezővásárhelyi LKC 34-28 (18-12)
Női kézilabda NB II, Dél-keleti csoport, 7. forduló

HLKC: Ádász, Áncsán, Kovács, Csáki 4, Szabó 3, Lukács, Nagy 5, Török 5, Dankó 3, Papp 1, Baráth 2, Mike 5, Kovács, Vörös, Rácz, Földesi
Edző: Dankó Ervin

Nyilatkozat: „Sajnos a Békéscsaba NB I-es játékosokkal megtűzdelve még nehéz falat nekünk. Sokkal tudatosabb játék kell tőlünk egy ilyen csapat ellen.”

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.