Mórahalmon folytatódott az U11-es Gyermekbajnokság fiataljaink számára. A lányok két meccset játszottak ez alkalommal is, kiváló teljesítménnyel nyerték meg találkozóikat.

A Kiskundorozsma ellen kezdtünk, akikkel eleinte szoros volt a csata, ám a fordulás után kiválóan védekeztek Beslin Anikó tanítványai, aminek meglett az eredménye, dupla annyi gólt sikerült lőni, mint az ellenfélnek. A győzelem nem forgott veszélyben.

PC Trade Szeged NEON – Hódmezővásárhelyi LKC 10-20 (5-10)
Gyermekbajnokság LU11, C csoport, 2. forduló

HLKC: Kovács, Papp, Bagaméri-Varga, Becsek, Csáki, Mészáros, Soltész, Kenéz, Dobsa, Karsai
Edző: Beslin Anikó

Nyilatkozat: “A meccs sokáig szoros volt, de a második félidőben remek védekezést produkáltak a lányok. Sok labdaszerzésük volt, amiket szépen értékesítettek! Magabiztosan nyertünk!”

A Kistelek elleni meccsen sejteni lehetett, hogy könnyebb csatára számíthatunk, ám ennek ellenére is a maximumra kellett törekedni. Habár komoly különbséggel sikerült nyernünk, nem volt 100%-os a teljesítmény, akadtak kihagyott helyzetek. Persze a ház elejét így sem érheti szó. Remekeltek a csajok ezen a hétvégén!

Hódmezővásárhelyi LKC – Kisteleki KK 20-2 (10-0)
Gyermekbajnokság LU11, C csoport, 2. forduló

HLKC: Kovács, Papp, Bagaméri-Varga, Becsek, Csáki, Mészáros, Soltész, Kenéz, Dobsa, Karsai
Edző: Beslin Anikó

Nyilatkozat: “A második meccsünket a Kistelek ellen játszottuk. Ismerjük őket, így tudtuk, hogy nem lesz nehéz mérkőzés. Arra kértem s lányokat, hogy ne könnyelműsködjék el a játékot, használjanak ki minden helyzetet. Ez csak részben sikerült, még mindig sok lövésünk pontatlan. Gratulálok a csajoknak, nagyon jó csapatot alkottak ezen a hétvégén is!!!”

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.