Könnyűnek semmiképpen nem nevezhető ifjúsági csapatunk idei szezonja, azonban a lányok, ha nem is szép játékkal, de simán szerezték meg első bajnoki győzelmüket.

A szintén tabella végén lévő KSA Budapestet fogadták ifistáink a legutóbbi bajnokin. A lányok játéka ez alkalommal sem volt tökéletes, azonban a győzelemhez még így is bőven elég volt a nyújtott teljesítmény. A begyűjtött két pont pedig remélhetőleg löketet jelent és akár november 9-én a Pénzügyőr SE ellen is kamatoztatni tudjuk.

Hódmezővásárhelyi LKC – KSA Budapest 34-22 (17-12)
Női kézilabda, ifjúsági II. osztály

HLKC: Áncsán, Csáki 2, Halasi, Vörös 4, Földesi L. 5, Kis 3, Farkas 8, Kovács 3, Ötvös 5, Kandó, Petróczi 1, Bugnó 3, Földesi B.
Edző: Deák Tamás

Nyilatkozat: „Nagyon dekoncentráltak voltunk az egész mérkőzése. Nem tiszteltük meg az ellenfelet. Nem játszottunk jól, de amit szoktak mondani, az a jó csapat, aki rossz játékkal is nyerni tud. Végre megszereztük ifibe is az első 2 pontunkat, ami nagyon fontos volt!”

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.