Az előző héten az FKSE-Algyő ellen folytatódott a bajnokság a serdülő csapatunk számára is. Deák Tamás lányai igazán kiélezett meccsen tudták itthon tartani a két pontot.

A felnőttek hétvégi rangadója előtt a hódmezővásárhelyi és algyői serdülő csapatok is összemérték erejüket. Izgalmas csata lett a végeredmény, ahol meglehetősen szorosan alakultak a dolgok. Igaz a fordulás utáni percekben a mieinknek sikerült meglépniük, ez pedig kulcsfontosságúnak bizonyult a pontok sorsát illetően is. Végül kétgólos győzelmet arattak a lányok és szezonbeli harmadik győzelmüket szerezték meg.

A következő mérkőzés november 7-én lesz, akkor a Balmazújváros vendégeként játszanak serdülőink.

Hódmezővásárhelyi LKC – FKSE-Algyő 27-25 (12-11)
Női kézilabda, serdülő II. osztály

HLKC: Rácz, Kand=, Becsei, Prikler, Fehér 5, Varga 5, Petróczi 5, Nagygyörgy 1, Fürdök 2, Bugnó 6, Földesi, Körtvélyessy, Bozó, Molnár 3
Edző: Deák Tamás

Nyilatkozat: „Igazi helyi rangadó volt az FKSE-Algyő ellen. Nagyon fontos mérkőzés volt számomra, nagyon meg akartuk nyerni ezt a meccset és egy-egy periódusban kapkodásba ment át az akaratunk, így több labdát is eladtunk, de végül sikerült nyernünk. Végig kiélezett mérkőzés volt, fordulás után 5 góllal elmentünk, ez hozta meg a sikert. Nagyon jó szülinapi ajándék volt a csajoktól, köszönöm. Ugyan így dolgozni kell tovább, mert a sok munkával még több sikerünk lesz együtt. GRATULÁLOK!”

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.