Újabb fontos és talán minden eddiginél nehezebb meccs vár szombaton a HLKC NB II-es csapatára. Az eddig hibátlan Algyőt fogadjuk- Dankó Ervint kérdeztük a várakozásairól.

Több szempontból is izgalmas meccsre számíthatunk szombaton. Akár a szomszédvári csata jellege miatt is ez a várakozás, de akár több más tényező is fűszere lehet a szombaton 16 órakor kezdődő rangadónak. Az algyői keretben több játékos is van, aki korábban Hódmezővásárhelyen játszott, nekünk pedig olyan vezetőedzőnk van, akinek komoly érdemei vannak az algyői kézilabdában. Persze a világunk ne legyen rózsaszín, izgalmas, de elképesztően nehéz meccs lesz ez. Egy találkozó, amin a Levendula Hotel FKSE-Algyő számít esélyesnek.

„Talán a legnehezebb mérkőzésünk következik, hiszen azért az látszik, hogy az Algyő, az előző, NB I/B-s kerethez képest is erősödött még, tehát nagyon komolyan gondolják a visszajutást. Azt gondolom, hogy egyértelműen ők a mérkőzés esélyesei, mi viszont arra készülünk, hogy ezt megnehezítsük vagy felülírjuk. Nem lesz egyszerű. Azt gondolom, hogy nagyon sok múlik azon, hogy mi, hogy fogjuk fel ezt a mérkőzést. Nyilvánvaló, hogy rutinosabb játékosokkal rendelkezik az Algyő. Ebben nem lesz könnyű és fel kell nőnünk a feladathoz. Természetesen a saját játékunk lehet az üdvözítő, az, hogy mi gyorsan játszunk, attraktívan játszunk, próbálunk gyors befejezéseket csinálni, biztos vagyok benne, hogy ha győzni akarunk, akkor ez a győzelemnek a kulcsa” – fogalmazott Dankó Ervin vezetőedző.

A hazai pálya szintén kulcsfontosságú lehet, pláne, ha sokan biztatjuk majd a lányokat. Az pedig külön öröm, hogy a várakozások szerint mindenki bevethető lesz a szombati meccsen!

Tehát szombaton 16 óra, Balogh Imsi Sportcsarnok: Hódmezővásárhelyi LKC – Levendula Hotel FKSE-Algyő NB II-es bajnoki meccs.

Hajrá HLKC! Hajrá Vásárhely!

Fontos lehet az is, hogy 18 órától, ugyanitt az Orosháza NB I/B-s csapata is pályára lép, Vásárhelyen játsszák ugyanis a Göd elleni bajnokijukat.

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.