Izgalmas szomszédvári csatára van kilátás szombaton a Balogh Imsi Sportcsarnokban Hódmezővásárhelyen. A HLKC a listavezető és bajnokaspiráns Levendula Hotel FKSE-Algyőt fogadja!

Kemény diónak ígérkezik a szombaton 16 órakor kezdődő hazai bajnokink. A Levendula Hotel FKSE-Algyő eddig mind az öt bajnoki meccsét nyerni tudta – nem csoda, az NB I/B-től búcsúzó Tisza-partiak a mielőbbi visszajutást tűzték ki célul. A szezon első meccsén még nem tökéletes játékkal, de nyerni tudtak, azóta pedig nagyarányú győzelmek szegélyezik az „algyői utat”.

Persze ok az örömre nálunk is van, pláne az elmúlt mérkőzések teljesítményét látva. Egyre élesebb a csapat, a védekezésünk pedig mérkőzésről mérkőzésre javulást mutat. Ez persze elengedhetetlen, hiszen rendkívül precíz játékra lesz szükség ahhoz, hogy meglepetést okozzunk, és esetleg borítani tudjuk a papírformát.

„A szezon legizgalmasabb mérkőzése előtt állunk, melyet reményeim szerint 2 pont birtokában fogunk zárni. A remek formában lévő Algyő ellen szerintem a higgadt és pontos játék lehet a megoldás, mindehhez arra van szükség, hogy a védekezésünk hasonlóképpen működjön, mint a Szarvas ellen. A szezon eddigi részében volt jó és rossz teljesítményünk, mindez hozzájárult ahhoz, hogy egy CSAPAT lehessünk. Úgy gondolom mostanra sikerült annyira összekovácsolódnunk, hogy hozni tudjuk a tőlünk elvárt eredményeket. Sok sikert kívánok a csapatnak!” – fogalmazott Nagy Emese, csapatunk játékosa.

Szombaton 16 órától tehát a Levendula Hotel FKSE-Algyőt fogadjuk a Balogh Imsi Sportcsarnokban.

A mérkőzést követően 18 órától pedig egy NB I/B-s meccsre is számíthatunk, a Balogh Imsiben rendezik ugyanis az Orosháza – Göd összecsapást.

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.