A hétvégén Szegeden rendezték meg az U13-as Gyermekbajnokság C csoportjának első fordulóját. A mieink két kecskeméti együttessel játszottak.

A szomszédba utaztunk, de a sorsolás szeszélyeként mégis két kecskeméti csapat ellen léphettek pályára az U13-as bajnokságban szereplő fiataljaink. Papp Mihály tanítványai az első meccsüket döntetlenre hozták, a másik találkozón már jobb játékkal rukkoltak elő, ahol végül sikerült is legyőzni az ellenfelet.

A fiatalok számára jó erőpróba volt és ügyesen kezdték a szezont.

Kecskeméti Junior SN Kft – Hódmezővásárhelyi LKC 18-18 (9-9)

HLKC: Török, Magyar, Forgó, Bereczki, Kővári, Körtvélyessy, Bakos, Szűcs, Nagygyörgy, Mérai, Kiss
Edző: Papp Mihály

Nyilatkozat: „Úgy gondolom, hogy egyénileg nyertünk egy pontot, viszont csapatként buktunk egyet. Szép egyéni akciókat láthattunk, de a támadójátéknak már nem csak erről kellene szólnia.”

Hódmezővásárhelyi LKC – Kecskeméti NKSE 15-12 (9-4)

HLKC: Török, Magyar, Forgó, Bereczki, Kővári, Körtvélyessy, Bakos, Szűcs, Nagygyörgy, Mérai, Kiss
Edző: Papp Mihály

Nyilatkozat: „Ezen a meccsen sikerült egy kicsit komplexebben játszani. Nagyon sok pontatlan passz, technikai hiba ellenére már nyomokban láthatóak voltak szép páros kapcsolatok. Ezt a mérkőzést a jó védekezéssel és kapusteljesítménnyel nyertük meg.”

A bajnokság következő fordulója október 26-án esedékes, akkor Kecskeméten lesznek a meccsek, a mieink a Mezőtúrral és a SZÉKÁCS KE-vel.

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.