Szerdán harmadik bajnoki mérkőzését játssza a Hódmezővásárhelyi LKC ifjúsági és serdülő csapata is. Deák Tamás mindkét meccsen bízik a pontszerzésben.

Hazai pályán mérkőzik mindkét korosztály. A nehezebb találkozóra talán a serdülők számíthatnak, hiszen az a Csepel lesz a vendég, amely eddigi két meccsét magabiztosan tudta nyerni. Az első körben a Hajdúnánást győzték le, akik a legutóbbi körben pont a mieinket verték. Persze tegyük hozzá gyorsan, hogy a hazai pálya akár plusz motivációt is jelenthet a lányoknak.

„Bízom benne, hogy a lányok jól fognak teljesíteni, mert a legutóbb elmaradt a teljesítmény az elvárásokhoz képest. Az a meccs nem sikerült valami jól, viszont a Csepel elleni találkozót bizakodóan várom. A hazai pálya előnyt jelenthet, főleg, ha szurkolók is lesznek, ez motiválhatja a lányokat. A teljesítményünk eddig hullámzó, de a lányok próbálják azt csinálni, amit kérek. Ha ez sikerült, akkor úgy gondolom, hogy a mezőny elejében leszünk. Az elvárás, hogy minél előbb végezzünk” – fogalmazott Deák Tamás.

A tréner mindenkire számíthat a szerdán 16 órakor kezdődő találkozón.

Az ifisták esetében már egy kicsit más a helyzet. A csapat létszáma kisebb, sok esetben a fiatalabb korosztályból is feljátszanak játékosok, lévén, hogy a keretből jó néhányan a felnőttek meccsein is fontos és egyre fontosabb szerepet töltenek be. Ebben a korosztályban nem is feltétlen az eredmény az elsődleges, inkább az, hogy a lányok fejlődjenek és tapasztalatot gyűjtsenek.

A szerdán 17:30-kor kezdődő csörtén a DVSC lesz az ellenfél.

„Őket kevésbé ismerem, de az eredményeikből kifolyólag, úgy gondolom, itthon elkaphatjuk őket. Nagyon kellene az a két pont” – nyilatkozta a tréner.

Hajrá lányok! Hajrá HLKC!

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.