Szombati bajnoki meccsünkön nem a védekezés magasiskolája miatt tapsolták véresre a kezüket a kilátogató nézők Újkígyóson. Az NBII 20. fordulójában a Felföldi István SE ellen kisebb “flúgos-futam” zajlott a pályán, amiből erőteljes támadójátékunk miatt mi jöttünk ki győztesen.
A 30 kapott gól kicsit soknak tűnik, az 53 lőtt azonban kalaplengetést érdemel…
Lelkes és kitartó szurkolóink előtt igazi gálamérkőzést játszottunk – védekezésben ugyan ezúttal hiányzott a teljes koncentráció – , így joggal járt a vastaps a lefújás után a lányoknak!

Felföldi István SE Újkígyós – Hódmezővásárhelyi LKC 30-53 (17-28)
NBII Dél-kelet, női felnőtt bajnokság 20. forduló
2019.04.27, Újkígyós – 80 néző
Jv: Oláh Edit, Szikszay Judit
Versenybíró: Kocsis-Sajti Anikó
HLKC: Ádász – Török 7, Nagy 10, Dankó 7, Szabó 4, Bagi 8, Székesi, Cs: Áncsán (k), Becsei 4,  Lukács 10, Vörös, Ötvös, Földesi, Kovács 3
Dankó Ervin vezetőedző: “A 15. percig flúgos futam volt a pályán, ebben az is szerepet játszott, hogy a védekezésünk túl puha volt. Később agresszívebbek lettünk és ilyen arányban is megérdemelt a győzelmünk. A csapat úgy állt a mérkőzéshez ahogy kell. Gratulálok!”
A héten szünet következik a bajnokságban, legközelebb május 11.-én (utolsó hazai mérkőzésünkön a 2018/2019. bajnokságban) a Balogh Imsiben játszunk a Szarvas csapata ellen!

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.