Immár hagyományosan január hónapban rendezi meg U11 korosztályban a Kecskeméti Sportiskola a KESI Kupa leány utánpótlás tornát, melyen lányaink is részt vettek. A hat csapat részvételével zajló versenyen csapatunk sikeresen, az első helyen zárta csoportküzdelmeket. A döntőben is sokáig Nálunk volt az előny az esztergomi csapat ellen, de végül minimális, 1 gólos vereséget szenvedtünk. Szomorkodásra természetesen nincs ok, a mutatott teljesítmény és játék egyértelmű visszaigazolása, hogy jó úton jár Farkas Lajos korosztályos csapata.

Csoportmeccsek:
Hódmezővásárhelyi LKC – Dabas KC 14-8 (8-6)
HLKC: Török (k), Balázs, Becsek, Dobsa, Forgó 1, Hajnal 4, Koncz, Mészáros 5, Mihály 4
Hódmezővásárhelyi LKC – Kecskeméti SI 11-7 (7-2)
HLKC: Török (k), Balázs 1, Becsek, Dobsa, Forgó, Hajnal 2, Koncz, Mészáros 2, Mihály 6

Döntő:
Hódmezővásárhely – Hét Vezér SE Esztergom 11-12 (6-5)
HLKC: Török (k), Balázs, Becsek, Dobsa 2, Forgó, Hajnal 3, Koncz, Mészáros 5, Mihály 1

Farkas Lajos vezetőedző: “Szűk létszámú csapatom kifejezetten jól szerepelt idei első komolyabb megmérettetésén a Gyermekbajnokság őszi fordulói után. A tornát elsősorban szintfelmérőnek tekintettük, ahol láthattuk miben kell tovább fejlődnünk. Február első hétvégéjén részt veszünk az ország egyik legjelentősebb utánpótlás versenyén, a debreceni Főnix Kupán, jó szolgálta a felkészülésünket ez a szombat. Kimagasló kapusteljesítménnyel és fegyelmezett, jó játékkal a döntőig jutottunk, ahol csak nüanszokkal maradtunk alul. Elégedett vagyok a csapatommal, dicséret illeti a lányokat!” 

 

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.