Az őszi szezon végére ragyogó formába került serdülő csapatunk, jó hajrájuknak köszönhetően a 4. helyről várhatják a lányok a tavaszi fordulókat.
A korosztálynál 1-2 évvel fiatalabb játékosokból álló gárdánk utolsó 2 meccsén 3 pontot szerzett a tabella élmezőnyéhez tartozó csapatok ellen.
Múlt hét csütörtökön hosszú utazás után a Balmazújváros vendégeként lépett pályára Beslin Anikó csapata, és végig küzdelmes, szoros mérkőzésen, nagy csatában 1 gólos sikert arattak.
Az utolsó fordulóban az eddig 100%-os Szeghalom csapatát fogadtuk a Balogh Imsiben, és csak hajszál hiányzott, hogy elvegyük békés-megyei riválisunk veretlenségét. A megalkuvást nem tűrő játék eredménye egy szép döntetlen lett, sajnos az utolsó támadásunkat nem tudtuk gólra váltani. SZÉP VOLT LÁNYOK!!!

Balmazújvárosi LKSE – Hódmezővásárhelyi LKC 23-24 (11-14)
Balmazújváros, 60 néző
Játékvezetők: Gulybán O., Juhász D.
HLKC: Kandó (k), Prikler 1, Kozák, Fehér, Földesi D. 2, Molnár, Petróczi 5, Berei 10, Bugnó 2, Pallai, Konyecsni, Földesi B., Fazekas 4, Ádász
Beslin Anikó vezetőedző: “Főként jó védekezésünknek köszönhetjük az idegenbeli sikert. Hosszú utazás után, kicsit akadozó támadójátékkal is megérdemelten nyertünk!”

Hódmezővásárhelyi LKC – Szeghalmi NKC 25-25 (12-11)
Balogh Imsi spcs., 80 néző
Játékvezetők: Horváth Z., Simó A.
HLKC: Kandó (k), Rácz (k), Prikler, Fehér, Földesi D. 3, Molnár 2, Petróczi 2, Nagygyörgy, Berei 7, Bugnó 5, Konyecsni 2, Földesi B., Fazekas, Ádász 1, Horváth Sz.
Beslin Anikó vezetőedző: “Talán idei legjobb teljesítményünket nyújtottuk a tabellát hibátlanul és megérdemelten vezető Szeghalom ellen. Egymásért küzdve, igazi CSAPATKÉNT játszottunk. Annak külön örülök, hogy nemcsak küzdelemben, de játékban is felvettük a versenyt az életkori és fizikális fölényben levő vendégcsapattal. A hajrában kialakult adok-kapokból kis szerencsével győztesen is kikerülhettünk volna, de a pontszerzéssel is elégedettek lehetünk!”

További fotók ITT!

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.