Nagyot fordult a világ az U14 I. osztályú bajnokság hétvégi fordulójában,  csapatunk ugyanis mindkét mérkőzését megnyerte vasárnap Szegeden, így reális eséllyel várhatja az utolsó fordulót.
Az alapszakasz utolsó fordulója előtt a Debrecent 2, a Békéscsabát pedig 3 ponttal előzzük meg a keleti régió tabelláján, kevés kell tehát a továbbjutás kiharcolásához.
A vasárnapi fordulóban előbb a hazai Szeged KKSE ellen egy sima derbin szereztük meg a 2 pontot, majd közvetlen riválisunk, a Békéscsaba ellen egy végig kiélezett meccsen sikerült győztesen elhagyni a pályát. Ezzel a két győzelemmel két helyet ugrottunk előre a tabellán, és a felsőházi rájátszást érő 4. helyre kerültünk.

Gyermekbajnokság U14 I. osztály 
Szeged, 2018. december 2.
Hódmezővásárhelyi LKC – PC Trade Szeged KKSE 22-16 (10-7)
HLKC: Kandó (k), Rácz (k), Kozák, Fehér, Földesi D. 5, Molnár 1, Nagygyörgy, Őze, Pallai 1, Konyecsni 6, Földesi B. 3, Ádász 5, Horváth O. 1, Horváth Sz.

Hódmezővásárhelyi LKC – EUbility Group Békéscsabai ENKSE 15-13 (9-9)
HLKC: Kandó (k), Rácz (k), Kozák 1, Fehér 1, Földesi D. 2, Molnár 2, Nagygyörgy, Őze, Pallai 2, Konyecsni 2, Földesi B., Ádász 5, Horváth O., Horváth Sz.

Beslin Anikó vezetőedző: “Hatalmasat küzdöttek a lányok, így sikerült életben tartani továbbjutási reményeinket.”

A bajnokság alapszakaszának utolsó fordulója előtt a nyugati ágról a Győri Eto KC, Érd, Siófok és Kozármisleny, a keleti ágról pedig az FTC, Kézilabda Szeged SE és a Dabas  már bebiztosította részvételét a 8 csapatos felsőházi rájátszásban. Egy hely kiadó tehát még, bízunk benne, hogy kiharcolják lányaink…
A záróforduló 2018. december 15.-én, Hódmezővásárhelyen kerül megrendezésre.

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.