(Fotó: oldalvonal.hu)

A dobogó 3. helyén álló Csorvást fogadtuk szombaton az NBII 7. fordulójában, a két csapat tabellán elfoglalt helye és aktuális formája igazi rangadót ígért.
Szerencsére nem így lett… Nagyon elkaptuk ugyanis a meccs elejét, amivel állva hagytuk a vendégcsapatot. Védelmünk szilárdan állt a lábán, a kapuban pedig Ádász bravúrt-bravúrra halmozott, így a szemmel láthatóan tanácstalan csorvásiak első góljára a 13. percig kellett várni. Ezalatt viszont mi már 7-et termeltünk. Félő volt, hogy a kitűnő kezdés után csökken a koncentráció, a lányok és Dankó Ervin vezetőedző azonban mindent elkövetett ez ellen, így a félidőben 8 volt az előnyünk (16-8).
A második játékrészben tovább nőtt a két csapat között a különbség. Hátul egy-két átlövést leszámítva továbbra is jól szűrtünk, a kapuban pedig az Ádász Diát váltó Áncsán folytatta “kolléganője” jó teljesítményét. A masszív védekezésből indulva többször is gyors indításokkal mattoltuk a vendégcsapatot, a kispadról beszálló játékosaink vezérletével 10-12 gólos előnnyel érkeztünk a meccs hajrájára. Az utolsó 8-10 percben Szabó, Horváth  majd Klemm is többször betalált a rendezetlen védelem ellen, így a meccs vége igazi jutalomjátékot hozott a szép számú közönség előtt.
Jó hangulatú mérkőzésen, a Blue Front hathatós és kitartó támogatásával nem várt nagy arányú győzelmet arattunk a jó erőkből álló Csorvás ellen, így továbbra is hibátlan mérleggel állunk a tabellát több lejátszott mérkőzésének köszönhetően vezető Gyula mögött.
A mérkőzésen készült fotók megtekinthetőek ITT (fotók: oldalvonal.hu)!

Hódmezővásárhelyi LKC – Csorvási SK 31-17 (16-8)
NBII női felnőtt bajnokság – 7. forduló
Balogh Imsi spcs. – 180 néző
Játékvezetők: Herceg Udo Miltiádész, Piller Tamás
Versenybíró: Csorba László
HLKC: Ádász – Török 2, Nagy 7, Lukács 4, Szabó 3, Bálint 2, Székesi 1, Cs: Áncsán (k), Horváth 4, Blaskovics 3, Kandó 1, Balogh 2, Klemm 2, Kovács, Becsei

Dankó Ervin: “Az első 15 percben eldőlt a meccs. Jól védekeztünk és könnyű gólokat szereztünk. A csapat a legszebb arcát mutatta. Bravó lányok!”

A bajnokság következő fordulójában a listavezető Gyula otthonába látogatunk, a mérkőzés 18.00 órakor kezdődik a Prohászka Zsolt Városi Sportcsarnokban (Gyula, Ajtóssy A. u. 2-10.)

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.