Alaposan megnehezítette csapatunk dolgát a nagyszerűen felkészített és és jól motivált fiatal szegedi csapat az NBII hétvégi fordulójában. Nehezen, sőt az első félidőben sehogyan sem találtuk a a keménységet sem nélkülöző nyitott védekezés ellenszerét. Sajnos hiányzott játékosaink fejéből a higgadtság, belementünk az adok-kapokba, ez a tisztázatlan játék viszont kevés eredményt hozott számunkra. A parázs első félidő hazai vezetéssel ért véget (14-13), volt tehát mit megbeszélni a a szünetben.
Bíztunk benne, hogy csapatunk higgadtabb játékával folytatódik a mérkőzés, de ez a 45. percig csak hellyel-közzel valósult meg. Szerencsére innentől nem maradtak kérdőjelek, lányaink parádés utolsó negyedórát produkáltak. Látványosan megváltozott a játékunk és végül simán, 7 góllal nyertük meg a mérkőzést. Parázs, indulatoktól sem mentes mérkőzésen sikerült megőrizni 100%-os mérlegünket.

PC Trade Szeged KKSE U22 – Hódmezővásárhelyi LKC 26-33 (14-13)
NBII női felnőtt bajnokság – 6. forduló
Szeged, 160 néző
Játékvezetők: Major Gábor, Szűcs Dániel
HLKC: Ádász – BlaskOVICS 1, Szabó, Lukács 4, Nagy 10, Török 9, Becsei 1, Cs: Áncsán (k), Horváth 5, Balogh, Kandó 2, Bálint 1, Székesi, Klemm
Dankó Ervin vezetőedző: “Nehezen alkalmazkodtunk a “kis Dorozsma” agresszív védekezéséhez. Tanulni kell a hibáinkból, jobban résen kell lennünk. Dolgozunk tovább!”

Egy hét szünet következik a bajnokságban, legközelebb november 10.-én hazai pályán fogadjuk a Csorvás csapatát.

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.