Az előzetes várakozásoknak megfelelően sima mérkőzésen tartottuk itthon a két pontot a szombati, Makó elleni mérkőzésen az NBII felnőtt bajnokságban. Kicsit foghíjas csapattal álltunk fel, hiszen ezúttal sérülés miatt Nagy Emese és Klemm Kata is hiányzott, így az eddig kevesebb lehetőséget kapó játékosok is bizonyíthattak.
A vendégcsapat dolgát az első félidőben alaposan megkönnyítettük, türelmetlen, kicsit kapkodó támadásbefejezéseinkkel nem sikerült kialakítani azt a különbséget, amit elterveztünk. Sajnos újra visszaköszönt az első két forduló kardinális problémája a rengeteg kihagyott helyzet képében. Ettől függetlenül már az első játékrészben 7 gólos előnyt szereztünk (14-7), de a szép számú közönségünket ekkor még nem sikerült teljesen kiszolgálni jó játékkal.
A második félidőben aztán más sebességi fokozatra kapcsoltunk, amit a makóiak már nem tudtak követni. a 7 gólos előnyből 15 perc alatt 14 lett (45. perc 24-10). Gyakorlatilag tetszés szerint értük el góljainkat, főként a lerohanásunk működött egészen jól. Védelmünk is jól dolgozott, szinte folyamatosan  passzívig játékig kényszerítettük a vendégeket, ezekből pedig villámgyors akciókat vezettünk. A meccs vége már igazi örömjátékot hozott, Dankó Ervin vezetőedző pedig több felállási formációt is kipróbálhatott. Az utolsó 10 percet egy 10-2-es etappal zártuk le, ennek megfelelően húsz gól fölé nőtt a különbség a két csapat között.

Hódmezővásárhelyi LKC – Makó KC 36-15 (14-7)
NBII Dél-keleti csoport női felnőtt bajnokság – 3. forduló
Balogh Imsi spcs. – 150 néző
Jv: Lengyel Vivien, Demus Mónika
HLKC: Ádász – Blaskovics 2, Szabó 3, Lukács 2, Balogh 2, Török 7, Becsei 9, Cs: Áncsán, Kovács, Székesi 2 Kandó, Bálint 3, Horváth 6

Dankó Ervin vezetőedző: “Csapatom végig koncentráltan kézilabdázott, aminek nagyon örülök. Sok elemben még fejlődnünk kell, de dolgozunk rajta”.

A mérkőzésen készült fotók megtekinthetőek ITT!
(Fotó: Blaskovics Tibor)

A bajnokság következő fordulójában, október 13.-án a tabellán 11. helyen álló Gyomaendrőd vendégeként lépünk pályára.

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.