Talán már többen értesültetek a szomorú és rettenetes hírről, hogy csapatunk korábbi, mindenki által kedvelt gyúrója, Fazekas István súlyos balesetet szenvedett, melynek következtében mind a négy végtagja lebénult és mesterséges lélegeztetésre szorul. “Doki” több, mint húsz évet dolgozott az egészségügyben mentősként, de gyakran felbukkant a sürgősségi és az intenzív osztályokon is. Munkája és családja mellett élete fontos része volt a kézilabda. Több évig volt gyúrója az egykori NBI-es vásárhelyi női csapatnak, majd a harmad és másodosztályban a Hódmezővásárhelyi LKC csapata mellett is huzamosabb ideig dolgozott.
A súlyos baleset miatt Egyesületünk kéri minden sportbarát segítségét az otthonápoláshoz szükséges eszközök, és akadálymentesítés költségeinek fedezésére.
Az adományokat az alábbi, édesanyja Fazekas Istvánné bankszámlájára lehet eljuttatni: OTP BANK 11773353-12191556 (“ajándék” közleménnyel)

A Hódmezővásárhelyi LKC mindent elkövet, hogy lehetőségeihez mérten segítséget nyújtson, ezért a szeptember 22.-én, 16.00 órakor kezdődő Kézilabda Szeged SE elleni NBII-es bajnoki rangadó jegybevételét ezúton felajánljuk a család számára!
Emellett a mérkőzés ideje alatt a Balogh Imsi Sportaréna aulájában kihelyezünk egy adomány-gyűjtő urnát. amelybe bárki bedobhatja adományát “Doki” számára!

A segítséget a család nevében köszönjük!!!
Hódmezővásárhelyi LKC elnöksége

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.