A múlt heti győzelmünk, és az azt követő fogadkozások ellenére nagy verésbe szaladtunk bele a Hajdúnánás elleni kiesési rangadón az NBI/B 23. fordulójában. Sajnos kevés értékelhető momentuma volt számunkra a mérkőzésnek, a hazai csapat ugyan semmi extrát nem nyújtott, de így is magabiztos győzelmet aratott. Sem csapatként, sem egyénileg nem tudtunk a téthez méltó játékot nyújtani, egyedül a kapusteljesítményünk dicsérhető.
Három fordulóval a bajnokság vége előtt nehéz helyzetbe kerültünk, hiszen visszacsúsztunk a tabella 12. helyére. A Szentendre, a Balmazújváros és a Göd ellen kell annyi pontot gyűjtenünk, hogy a bennmaradást ki tudjuk harcolni.
NBIbHajdúnánás SK – Hódmezővásárhelyi LKC 34-22 (18-12)
BI/B Keleti csoport, Női felnőtt kézilabda bajnokság – 23. forduló
2018. április 22., Hajdúnánás – 150 néző
Játékvezetők: Héjjas Tímea, Kránitz Andrea
HLKC: Dömény-Veress – Török 4, Nagy 3, Szepesi 6, Herceg 1, Lovistyék 3, Székesi 2, Cs: Ádász (k), Mihajlov, Horváth 1, Blaskovics 2, Kandó, Bálint
Varga József vezetőedző: “Ahogy előre várható volt, a védekezés döntötte el a mérkőzést. Felesleges kilépéseinkkel területet hagytunk a Hajdúnánás beállós játékának, illetve tálcán kínáltuk a lehetőséget a betörésekre. Úgy tűnt, mintha egy teljesen más csapat lépett volna pályára, mint akik egy hete legyőzték a bajnoki tabella harmadik helyezettjét!” 

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.