kszseEgy pillanatra sem téveszthet meg senkit a vasárnapi NBI/B-s meccsünk előtt a KSZSE bajnoki tabellán elfoglalt helyezése. Gál Adrienn csapata ugyanis többször is bebizonyította már a szezonban, hogy – főként hazai pályán – mindenkire veszélyes tud lenni. A fiatal, lendületesen kézilabdázó szegediek ellen így számunkra is maximális koncentrációra és domináns játékra lesz szükség.
A két csapat őszi mérkőzésén magabiztos 7 gólos sikert arattunk, de a végeredménytől függetlenül nem volt sétagalopp az a meccs sem. Vendéglátóink a tabella 13. helyén állnak 7 ponttal. Tavaszi mérlegük eddig 1 győzelem (Kispest) mellett 4 vereség. Legutóbb Nyíradonyban maradtak alul 6 góllal.
Mi a múlt héten döntetlent értünk el hazai pályán a jó erőkből álló Orosháza ellen. Ezzel a tavaszi mérlegünk 50%-os (2 győzelem/1 döntetlen/2 vereség), ezen vasárnap szeretnénk tovább javítani. Természetesen tisztába vagyunk vele, hogy az “életéért küzdő” KSZSE nagyon nehéz ellenfél lesz, így a kezdő sípszótól koncentrált és fegyelmezett játékot kell nyújtanunk. Szerencsére a héten sérülés nem nehezített a felkészülést, így várhatóan teljes kerettel tudunk pályára lépni vasárnap este az Etelka soron.
SzékesiA KSZSE otthonában általában mindenki alaposan megizzad, megdolgozik a 2 pontért. Úgy gondolom a vasárnapi meccsen is szoros és nagy csata várható, de remélem mi jövünk haza nyertesen. Motiváltaknak kell lennünk, úgy mint az Orosháza ellen. Mindenkinek “oda kell tennie” Magát, nagy szükségünk lesz a jó egyéni teljesítményekre és az  egységes csapatmunkára.” – nyilatkozta honlapunknak Székesi Fanni, csapatunk beállósa.
Kézilabda Szeged SE – Hódmezővásárhelyi LKC
NBI/B keleti csoport, női felnőtt bajnokság – 19. forduló
2018. március 11., 18.00 – Szeged, Etelka sor spcs.
Játékvezetők: Sándor György, Szabó Balázs
Versenybírók: Fekete Szabolcs József, Miklós Melinda
A felnőtt mérkőzés előtt 14.00 órától az ifjúsági, majd 16.00 órától a serdülő csapatok lépnek pályára.

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.