OHMásodik hazai fellépésünkre készülünk az NBI/B tavaszi szezonjában. Számunkra talán már nem újdonság, de ezúttal is egy borzasztóan nehéz meccs következik szombaton. Egyrészt, mert minden pontra égetően nagy szükségünk van. Másrészt pedig azért, mert a tavaszt 4 vereséggel kezdő Orosháza látogat hozzánk, így számukra is létfontosságú lesz a szombati derbi.
Az őszi szezonban kifejezetten magabiztos orosháziak eddigi teljesítménye meglepő, hiszen az előzetes esélylatolgatások alapján a dobogóra is esélyesnek tekintették őket sokan. Természetesen tisztában vagyunk vele, hogy a tavaszi eredményeik fals képet mutatnak, továbbra is erős és egységes csapatnak tartjuk békés megyei riválisunkat.
Csapatunk az elmúlt fordulóban Gyömrőn egy nagy-arányú (43-23) győzelemmel hangolt az Orosháza elleni meccsre. Abból az összecsapásból nem szabad messzemenő következtetést levonni, de pozitívumnak tekinthető, hogy mindvégig koncentráltan és gólra-törően játszottunk. A két csapat aktuális formája matt a szombati mérkőzés háromesélyesnek tekinthető, amiből természetesen mi szeretnénk győztesen kikerülni. Ehhez – akárcsak a Kispest ellen – fegyelmezett és megalkuvást nem tűrő játékra, illetve több játékostól is átlag fölötti teljesítményre lesz szükség.
Hódmezővásárhelyi LKC – Orosházi NKC
NBI/B keleti csoport női felnőtt bajnokság – 18. forduló
2018. március 3., 16.00 – Balogh Imsi Sprtaréna
Játékvezetők: Fibec Zoltán, Herbák Tamás
Versenybírók: Klúcsó Jenő, Lekrinszki Tivadar
“Izgalmas, kiélezett meccsre számítok az Orosháza ellen. Úgy gondolom, hogy a múlt hétvégi Gyömrő elleni nagy-arányú győzelem újra lendületet adott a csapatnak. Támadásban és védekezésben is van még hova fejlődnünk, de az a célunk, hogy egy újabb bravúrral itthon tartsuk a két pontot. Szeretnénk tudásunk legjavát nyújtani, mivel számunkra ez egy nagyon fontos mérkőzés lesz.” – nyilatkozta honlapunknak az utóbbi meccseken egyre jobb formát mutató kapusunk, Ádász Diána.

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.