Nem sikerült jól a szezon első mérkőzése, igaz a listavezető Eger ellen kezdtük a tavaszt. A múlt szombati meccs tanulsága, hogy az ősszel igencsak sok gondot jelentő védekezésünk sokat javult, viszont támadásban akadtak gondjaink az ellenfél kapuja előtt.
Jelentős sérülés nem befolyásolta a heti edzés-programot, viszont több játékosunk is kisebb-nagyobb betegséggel küszködött, így elképzelhető egy-két hiányzó a szombati meccsen. A két csapat őszi összecsapásán viszonylag sima vereséget szenvedtünk (29-20) fővárosi riválisunktól, sajnos akkor a sok elkövetett hibánkkal szinte tálcán kínáltuk fel a könnyű sikert a hazaiaknak, akik jelenleg a tabella 4. helyén állnak.
Hozzánk hasonlóan a vendégcsapat is pont nélkül maradt a múlt héten, hazai pályán egy góllal alulmaradtak az alsóházban tanyázó Nyíradony ellen (33-34).  A Kispest hazai veresége a forduló meglepetése volt, minden bizonnyal ellenünk szeretnék kiköszörülni a csorbát.
A két csapat tabellán elfoglalt helyezése alapján a vendégcsapat számít a mérkőzés esélyesének, bízunk benne, hogy ezúttal lányaink borítják a papírformát.
Lovistyék“Az őszi eredményt csak magunknak köszönhetjük hisz rengeteg kihagyott helyzettel és bosszantó hibákkal megtűzdelt mérkőzésen kaptunk ki Kispesten. Ettől függetlenül nem mi vagyunk az esélyesei a hétvégi találkozónak, de egyet biztosan tudok, nem fogadjuk az ellenfelet feltartott kézzel és mindent megteszünk annak érdekében, hogy itthon tartsuk a két pontot.” –  értékelte a meccs esélyeit Lovistyék Kitt csapatkapitány.
Hódmezővásárhelyi LKC – Kispest NKK
NBI/B keleti csoport női kézilabda bajnokság – 15. forduló
2018. február 10., 16.00 – Balogh Imsi Sportaréna
Játékvezetők: Dulai Ádám, Pisák Bence
Versenybírók: Juhász István, Miklós Melinda

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.