Február 3.-án elrajtol az NBI/B tavaszi szezonja, csapatunk pedig rögtön bivalyerős mérkőzéssel nyit, hiszen a listavezető Esztrházy KFSC otthonába látogat.Csapat
Az Eger magabiztos őszi szereplésével megérdemelten, 22 ponttal áll a keleti csoport élén, a heves megyeiek a bajnoki cím egyik legfőbb várományosai. A két csapat őszi mérkőzésén szoros első félidő után (11-12) az egriek felőrölték ellenállásunkat, és végül 8 gólos sikert arattak. A szombati mérkőzésnek is Debre Viktor együttese az esélyese, de erőnkhöz mérten szeretnénk megnehezíteni vendéglátóink dolgát.
Csapatunk a téli szünetben edzőváltáson esett át, január 4.-től Varga József vette át az irányítást. Új vezetőedzőnk mellett egy új játékos is érkezett a csapatba, Székesi Fanni Orosházáról tette át s székhelyét Vásárhelyre, beállós poszton erősíti csapatunkat.
Nagy kérdés, hogy a 4 és fél hetes közös munka mire lesz elég az első fordulóban. Varga József kemény, dinamikus felkészülést vezényelt le a lányoknak a január 4.-i kezdés óta, a szombati mérkőzésre ennek megfelelően a hazai csapat erejét elismerve, de optimistán készülünk.
Varga József.Varga József vezetőedző: “20-22 közös edzéssel a hátunk mögött várjuk a szombati mérkőzést. Természetesen a listavezető egriek a meccs esélyesei, de nem feltett kézzel fogunk pályára lépni. Igyekszünk a célkitűzésnek megfelelően teljesíteni, a pontszerzésünk bravúr lenne.”
Eszterházy KFSC – Hódmezővásárhelyi LKC
NBI/B keleti csoport, női felnőtt kézilabda bajnokság – 14. forduló
Eger, Leányka út 6., – 2018.02.03., 18.00
Játékvezetők: Barna Viktor, Kovács Bence
Versenybírók: Aczél Attila, Paulovics Zsolt

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.