Igazi hullámvasúton érezhettük magunkat az NBI/B felnőtt bajnokságban az elmúlt két héten.
Előbb hazai pályánHlkc-Hajdunanas plakát 1 szenvedtünk nem várt, nagy-arányú vereséget a Pénzügyőrtől, majd idegenben a mezőny egyik élcsapata, a Szent István OTP SE ellen bravúros döntetlent értünk el. Ennek a két mérkőzésnek is köszönhetően továbbra is a középmezőny végén, a 10. helyen állunk a bajnoki tabellán.
Szombaton újra jelentős megmérettetés vár a lányokra, hiszen a mezőny egyik legstabilabb, évek óta meghatározó szerepet betöltő csapata, a Hajdúnánás látogat Hódmezővásárhelyre. Molnár András stílusoson játszó csapata jelenleg a tabella 8. helyén áll nyolc ponttal. ezzel egy pont és két helyezés az előnyük a szombati meccs előtt csapatunkkal szemben. Több jó képességű, tapasztalt játékos található a nánási keretben, közülük is kimagaslik a góllövő-listát 73 találattal vezető Léval Zsófia. A mérkőzés egyik kulcsmomentuma lehet a korábban az élvonalban (Kisvárda) is játszó átlövő semlegesítése.
Talán ennél is fontosabb lesz azonban, hogy tudjuk-e ott folytatni, ahol egy hete az Építők Sportcsarnokban  befejeztük. Amennyiben meg tudjuk ismételni az ott mutatott fegyelmezett és taktikus játékunkat, annak eredményben is meg kell mutatkoznia. Jó hír, hogy a múlt heti foghíjas keretünk kiegészült a kisebb sérülésből és betegségből felépülő játékosokkal, így csak a súlyos sérülés miatt az egész évet kihagyó Németh Kittire nem számíthatunk a szombati összecsapáson.
KépkivágásLovistyék Kitti csapatkapitány: “A Szent István elleni döntetlen nagy lökést adott a csapatnak. Nagyon nehéz meccsre számítok a Hajdúnánás ellen, de koncentrált és fegyelmezett játékkal megnyerhetjük a mérkőzést.”
B
artók Csaba vezetőedző:
“Figyelemreméltó eredményeket ért el ebben az idényben a Hajdúnánás. Szinte minden eredménye egy-két gólos győzelem vagy vereség volt, igaz pontszámban mindössze eggyel előznek meg bennünket. Mindenképpen stabil, erős csapatnak tartom szombati ellenfelünket. Nehéz lesz, de mindent meg kell tennünk a két pont itthon tartásáért.”
 Hódmezővásárhelyi LKC – Hajdúnánás SK
NBI/B női felnőtt bajnokság – 10. forduló
2017. november 18., 17.00, Balogh Imsi Sportaréna
Játékvezetők: Győr Ádám, Hadas Dávid Sándor
Versenybírók: Soós József, Szabó Imre

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.