KépkivágásKis túlzással a kezdő sípszóig volt csak esélyünk az NBI/B hétvégi fordulójában a Pénzügyőr ellen. Játékunkra a kezdetektől fogva a tanácstalanság, és rengeteg hiba volt jellemző. Erőlködött a csapat, ment előre, de semmi nem sikerült. A fiatal fővárosi csapat jól megszervezte védelmét, és lendületes támadójátékukra sem találtuk az ellenszert. Hiába kértük ki a 15. percig mindkét időnket, a félidőre sajnos a lényeges kérdések eldőltek (9-20).
A második játékrészben védekezést váltottunk, ennek köszönhetően nem nőtt a különbség a két csapat között, de így sem tudtuk szorossá tenni a végeredményt.
Hódmezővásárhelyi LKC – Pénzügyőr SE 26-35 (9-20)
NBI/B női felnőtt bajnokság – 8. forduló
2017.11.04., Balogh Imsi Sportaréna – 120 néző
Játékvezetők: Dulai Ádám, Pisák Bence Károly
Versenybírók: Csorba László, Gyuris László
HLKC: Dömény-Veress – Török 1, Nagy 4, Szepesi 6, Herceg 2, Lovistyék 7, Kandó 1, Cs: Ádász (k), Áncsán (k), Horváth 3, Mihajlov, Becsei 2, Földesi, Bálint
Bartók Csaba vezetőedző: “Extra gyengén játszottunk, mind védekezésben, mind támadásban. Ha röviden és tömören akarok fogalmazni, akkor káoszt láthatott 40 percig a nagyérdemű közönség. Utána kicsit gyógyír, hogy kozmetikázni tudtunk az eredményen, de akkor már nem az a csapat játszott ellenünk, amelyik a tetemes különbséget kialakította. Mindenkinek rossz napja volt, ez eredményezte ezt a látványos összeomlást. Előfordul ilyen egy sportoló életében, de hogy egyszerre 12-13 embernek legyen rossz napja az ritka dolog. Ez a ritkaság most bejött.”
A bajnokság következő fordulójában Budapestre utazunk, szombaton a Szent István-OTP SE ellen lépünk pályára (november 11., 17.00, Építők Sportcsarnok).

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.